Новини
Децата от подготвителни групи в Детска градина "Щастливо детство" гр.Тръстеник участваха в инициатива на тема "Зелената реклама на моята група"
21.11.2019

В световната седмица по предприемачество, на 20.11.2019 г., в Детска градина "Щастливо детство" гр.Тръстеник, децата от подготвителните групи участваха в инициатива  на тема "Зелената реклама на моята група". Подкрепени от учители, ментори и доброволци отборите изработиха рекламни материали и демонстрираха, чрез фотография и приложно изкуство, знания за опазване на околната среда. Продуктите от детското творчество участваха в благотворителен базар.
Поздравителен адрес и подаръци за участниците получихме от Кмета на община Долна Митрополия госпожа Цоновска, както и сертификати от Джуниър Ачийвмънт България. Официални гости на мероприятието бяха Кметът на гр.Тръстеник, господин Методи Сирашки, Началникът на отдел "Хуманитарни дейности" в Община Долна Митрополия, госпожа Ева Иванова, и Габриела Рускова - еколог в община Долна Митрополия, директори и учители от детски градини от региона, общественици.